Mé hodnocení iCollege

Jsem absolventem úplně prvního ročníku iCollege a loni na konci roku jsem si prošel i první nadstavbový kurz pro předchozí absolventy iCollege NextLevel. Zde jsou mé zkušenosti a argumenty, proč bych do toho šel znovu!

 

Všechny uvedené postřehy jsou mým jednoznačně pozitivním názorem, co mi iCollege dala a z čeho nadále těžím a doufám budu těžit dále. Nejde jen o kontakty a zkušenosti, ale také osobní pozitivní energii a motivaci. Jsou to mé argumenty toho, že mohu tuto zkušenost jednoznačně doporučit všem ostatním z oboru. Pro mě osobně měly oba ročníky větší cenu, než mě stály času a peněz. Věřím totiž jednoznačně, že investice do sebe, vzdělání a osobních zkušeností je jedna z neefektivnějších možných.

  • skvělá parta lidí
  • obrovská motivace a chuť do online podnikání
  • postřehy od kolegů, s jiným pohledem, při řešení konkrétního byznysu
  • další rozhled v oboru a skutečné znalosti
  • večerní posezení po výuce a předávání zkušeností
  • setkání se špičkou online podnikatelů v ČR a poznání jejich pohledu na byznys
  • skvělý tým zakladatelů a jejich přístup (Petr, Honza, Petr Kr., Olda, Iva, Kristýna, atd.)
  • akční postřehy a jedovaté otázky Zdeňka Cendry na kohokoliv:)


Na závěr, ať jen iCollege nechválím, tak tmavá místa bych také našel a nic není tak růžové. Například rozdílná kvalita inspirujících hostů, případových studií, jednotlivých dnů a témat, atd. Ale pořád to stojí za to! Na rovinu, ale musím přiznat, že já byl asi (dle slov samotných zakladatelů) v těch nejlepších 2 partách „studentů“, co se zatím na iCollege potkali. A tohle bylo pro mě absolutně nejdůležitější. Doteď i po 2 letech se pravidelně potkávám s většinou a to nejsem z Prahy ani nijak blízko.

Každému, koho moje hodnocení iCollege zaujalo, jednoznačně doporučuju se přihlásit do dalšího běhu. Vzdělání a osobní rozvoj je to pravé zlato.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*