Naše charitativní organizace věnovala 150 000,- Kč dětem

Ne všichni, kdo mě znají vědí, že se věnuju také sociálnímu prostředí a máme s kamarády menší charitativní projekt. Jde o fotbalovou exhibici osobností www.exhibice.cz – letos nám přijel na jih třeba Dominik Hašek, Honza Koller, Vojta Dyk a spousta dalších. Na malý stadion pár km od Českých Budějovic dorazilo 3000 platících diváků! Co je mnohem důležitější, tak z našich vlastních prostředků, vstupného od diváků a příspěvků od našich partnerů se nám podařilo vybrat 150 000,- Kč, které jsme věnovali na dětskou onkohematologii v Českých Budějovicích. Celkem za těch 8 let co to děláme jsme nemocnici darovali 520 000,- Kč.

Jedná se opravdu krásnou unikátní akci, v pěkném prostředí, mimo velké město, podpořenou účástí osobností ze světa sportu i showbyznysu.  Naše exhibiční akce každý rok roste, více diváků, více dětí, více osobností, více partnerů, více zábavy…Snažíme se poskytnout všem divákům co největší komfort a jejich dětem co nejlepší doprovodný program. Ne vždy to však vzhledem k rozpočtu, kdy máme jasně stanovené náklady na 0 Kč (vše jde na charitu) a vše řešíme partnerskou spoluprácí a hlavně svépomocí. Daří se nám ale nadchnout pro akci stále více našich kamarádů i úplně cizích lidí, kteří se sami nabízejí, že nám pomohou – dělat pořadatelskou službu, vydávat lístky u pokladny, organizovat auta na parkovišti nebo třeba dělat hostesky pro VIP osobnosti:) Čím jsem starší a mám malého syna, tím více zjištuju, že člověk nežije na světe jenom proto, aby nashromáždil co největší možný majetek. Životní úroveň a zajištění rodiny je pro mě důležité, to ano. Ale snažím se také podpořit jiné. Hlavně děti, které třeba neměli takové štěstí jako já. Mají nějaký zdravotní handicap a nemohou žít tak kvalitní život jako mohu já. Snažím se aspoň něco málo vrátit a pomoci těm, kteří si to ode mě zaslouží.

Pokud nám chcete někdo s naší jedinečnou akcí pomoci, ať už finančně jako partner akce nebo jen svou rukou k dílu, neváhejte se mi ozvat – radek@www.bartuska.cz

Veškeré informace na www.exhibice.cz

Velký dík také patří REAL TOP PRAHA, kteří s námi pravidleně hrají proti MÁDL týmu a mají velkou zásluhu na úspěchu celé akce!

IMG_6606-800x355
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+