Honza Barta a jeho minerály

Honza Barta včera publikoval na blogu svou největší FAIL story v podnikání. Je skvělé, s jakou otevřeností popisuje celý ten projekt a kde se stala chyba. To číslo, ve kterým tam spadnul, je docela šílené. Mám od něj ten jeho pohled už déle díky iCollege.

Honzův článek – http://schickelgruber.blog.cz/1412/fail-story-mineralia

Od Honzy vím o téhle fail story již delší dobu. Rozpovídal se na setkání iCollege a prozradil nám i skutečné číslo se kterým tam zahučel.

Já bych chtěl sdělit k tomu pouze 2 věci:

1) od začátku ten projekt byla děsná kravina a hodně lidí kolem Honzy to nechápalo. Tohle vím od nejbližších lidí kolem Honzy a nikdo mu to nerozmluvil. Ono taky po bitvě je každý generál a už několikrát to Honzovi sakra vyšlo. Takže proč mu do toho kecat, navíc když jsou to jeho peníze.

2) smekám hluboce před tím postem, co Honza zveřejnil! Naprostá otevřenost, ty informace všechny 100% sedí a jasně pojmenované kritická místa projektu! Víc takových reportů jako tento od JB! Tohle je to, co CZ online scéna potřebuje.

PS: chtěl bych mít taky takový „koule“ jako má Honza a věřit, že ještě tento fail několikanásobně překonám :) Já bych je rozhodně neměl…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*