San Francisco, Golden Bridge, přestřelky v ulicích a kriminální živly

Výprava do technologického ráje, den druhý, neděle

Jakub Nešetřil nás pozval k sobě do Apiary, což je jeden českých IT startupů, který se v SV rozhodně neztrácí. Bohužel je zrovna v ČR a přijede až po našem odjezdu na CES do Vegas. Nedá se nic dělat, tak snad jindy. Projdeme téměř celé město, vyvětráme Google kola v úžasném městském parku a na Golden Bridge.

Golden bridge panorama

Každého kolo zaujme, chce se bavit, fotit, směje se. Možná bychom měli udělat kolo v barvách LARX v Č. B. Dáme do něj kameru, GPS a LTE modul a budeme ho volně půjčovat po městě. No, uvidíme.

Skvělý nedělní relax, akorát nás mrzelo, že jsme nemohli navštívit žádný coworking či HUB. Zato jsme navštívili vyhlášené Aquarium of the Bay a pohladili si žraloka či rejnoka.

Západní pobřeží USA

San Francisko je opravdu krasné město, se skvělou atmosférou plné příjemných lidí. Dá se zde najít i velké množství inspirace. Nejednou jsem si vzpomněl na jakousi PC hru a úplně ty přestřelky v ulicích SF viděl.

San Francisco v noci

To se potvrdilo, jakmile se setmělo. Některé části SF se proměnily v město bezdomovců a kriminálních živlů. Úplně mě zarazilo, jak je možné, že 100 m od nádherného hlavního náměstí je oblast, kam se normální člověk bojí vkročit. Na ulici se válí bezdomovci, narkomani si píchají drogy a všichni chtějí vaše dolary. Nicméně to nic nemění na tom, ze přes den je to město moc krasné!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+