Náš totálně nabitý červen vrcholí BarCampem a fotbalovou exhibicí o víkendu!

Červen je pro nás zatím úplně šílený měsíc. Pro mě osobně z firmy asi nejvíc. Kdybych za sebou neměl skvělé lidi, kteří makají a je na ně spolehnutí, tak nevím co bych dělal. Jmenovitě jde o Ondřej Levý, Lukáš Troup, Ondřej Brynych a David Kovář. Vše vrcholí tento víkend v sobotu naší úvodní přednáškou na BarCamp, pak afterparty a v neděli pak můj dlouhodobý charitativní projekt který připravujeme s Honzou Mádlem a dalšími (hlavně Honza to táhne), kdy se k nám na jih přijede podívat spousta osobností ze světa sportu a showbyznysu – www.exhibice.cz a další afterparty. Všechno připravit a zorganizovat samozřejmě stojí hodně sil.

Hodně slibně se nám rozjíždí náš projekt a firma LARX Digitální domy, kdy makáme co to jde, nabíráme a realizujeme zakázky. Jasně se ukazuje, že v internetu věcí je obrovský potenciál. A to jsme ještě ani pořádně nezačali. Nemohu o tom zatím moc mluvit, ale máme trochu více globálnější ambice a větší cíle, než být jen lokálním instalátorem chytrých technologií. Nějak se však začít musí a tak instalujeme chytrý dům v Číčenicích, Kališti, Hosíně, Českých Budějovicích, Praze a do toho vytváříme mobilní aplikace chytrého vytápění pro Magistrát ČB a další hodně zajímavý subjekt, který zatím nemohu jmenovat. Dokonce máme v našem Showroomu v Jihočeském vědeckotechnickém parku rozdělaný velký měřícíc kufr pro ČEZ Temelín, který bude ve velkých trubkách 5m pod zemí na vodu mezi přehradou Hněvkovice a jadernou elektrárnou měřit při letní údržbe teplotu, vlhkost a rosný bod. Na tom by samozřejmě nebylo nic zvláštního. Jenže my umíme ty naměřené hodnoty odesílat okamžitě do cloudu, aby je nemohl nikdo napodvádět a manažeři v ČEZu měli online okamžitý přehled. To vše v podmínkách 5m pod zemí, někde v lese v území nikoho kde není elektřina ani mobilní signál. My to umíme.

lox1

Dále se chystáme prodávat a instalovat NESTchytrý termostat od Googlu, který je hlavně v Americe hodně populární. Používáme ho už měsíc v našem showroomu a je to opravdu dobrá i designová věc ve stylu Apple. Zajímavé na něm je to, že NEST vytvořil bývalý vysoký manažer Applu a prodal ho Googlu za 3,2 miliardu dolarů! Zatím nevím o žádném jiném veřejně dostupném showroomu, kde by měli zapojený funkční NEST a ukazovali ho lidem. Tak se zajděte podívat! Tento týden jsme ho nainstalovali Mário Roženskému do jeho skvělého domu, kde si užívá života se svojí krásnou ženou. Nyní si ovládají topení na dálku přes aplikaci nebo cool zařízením na stěně pouhým otočením. Už žádné hloupé a ošklivé termostaty, které se nedají nastavit pouhým otočením!

A kdo nám fandí, tak se uvidíme zítra na BarCampu!

Mario_NEST2 Mario_NEST
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+